Warischova klobása nezklame
Dáváte přednost masu před koláčem? Pak vás nezklame Warischova pečená klobása z krnovského závodu V+W maso – uzeniny. Výrobek obsahuje 93 procent masa z vepřové kýty z prasat od místních chovatelů. Klobása je dochucená směsí přírodního, hrubě mletého koření a bylin. Řezníci ji ručně špejlují a tvarují do podkovy. Krásně voní díky uzení v kouři z bukového dřeva. Není divu, že je ověnčená titulem Regionální potravina roku 2015 a rovněž držitelkou značky KLASA.

Foto: www.regionalnipotravina.cz
Na trh firma Warisch dodává zhruba osmdesát druhů uzenářských specialit. Přitom téměř celý sortiment je vhodný pro bezlepkovou dietu. „Nepoužíváme náhražky masa,“ zdůraznil David Warisch, syn zakladatele firmy.
A kde se dají Warischovy dobroty zakoupit? V maloobchodní síti na severní a střední Moravě. V současné době má rodinná firma jen jeden svůj obchod MASO V+W v Jeseníku na Náměstí svobody. Další vznikne letos přímo ve výrobním areálu závodu v Krnově v Červeném Dvoře.