Pozvánka na nejbližší akce Muzea v Bruntále

Pozvánka na nejbližší akce Muzea v Bruntále

16.06.2022 | Letní aktivity
Pozvánka na nejbližší akce Muzea v Bruntále

Již tuto sobotu 18. června a neděli 19. června 2022 proběhne na hradě Sovinci akce s názvem Útěk z řádu. Těšit se můžete na pikantní pověsti, šermířské příběhy a také na různá divadelní vystoupení během celého víkendu.

V sobotu 25. a v neděli 26. června proběhnou na Sovinci oblíbené Slavnosti pánů ze Sovince. Připravili jsme si pro Vás víkend zaměřený na období gotiky a rané renesance - doby, kdy žili páni ze Sovince. V sobotu večer program vyvrcholí průvodem pana Voka ze Sovince s početnou družinou, rytířským turnajem a ohňovou show.

Ve čtvrtek 30. června jsme si pro děti připravili již tradiční akci Hurá na prázdniny. Těšit se můžete na zábavné a vědomostní hry a ve 14 hodin vystoupí divadelní soubor Magnet s Vodnickou pohádkou. Novinkou budou i popletené prohlídky zámku Bruntál pro děti, které proběhnou v 10, 11, 12 a 13 hod. Chybět nebude ani oblíbený Zmrzlinový krámek z Lichnova.

V sobotu 2. července zavítá na zámek divadelní soubor ze Světlé Hory s Cimrmanovou hrou Švestka. Těšit se můžete na komedii o partě kamarádů, která se sešla, aby otrhala švestku. Vstupné je v předprodeji na pokladně zámku Bruntál za 100 Kč. Na místě ho může možné zakoupit za 130 Kč.

Fotografie
Záznam není přeložen
Záznam není přeložen
Záznam není přeložen