Závody na trenažéru i zábava na svazích

Závody na trenažéru i zábava na svazích

17.02.2017 | Aktuality
Sjezdový trenažér, na němž si perfektně procvičíte správný styl sjezdu a zatáčení, využívají zájemci v Sportovně zábavním centru Bělá v Bělé pod Pradědem. V sobotu 18. února 2017 si na simulátoru lze na slalomové trati zazávodit. Veřejný lyžařský závod Ski indoor c

Sjezdový trenažér, na němž si perfektně procvičíte správný styl sjezdu a zatáčení, využívají zájemci v Sportovně zábavním centru Bělá v Bělé pod Pradědem. V sobotu 18. února 2017 si na simulátoru lze na slalomové trati zazávodit. Veřejný lyžařský závod Ski indoor cup pro kategorie od žáků až po veterány začíná v 10 hodin. Prezentovat se je možné od 9 hodin v IC Bělá. Lyžařské boty tu mají ve velikostech EU od 33 do 46.

A pokud zamíříte za zábavou na skutečné svahy, vydejte se třeba do Arény Ski Karlov. Podél sjezdovky Katrák si o víkendu zajezdíte rekreačně slalom. Start je pod terasou skibaru U Ježoura. Zazávodit si zde můžete v neděli od 11 do 12.30 hodin. O víkendu 18. - 19. února 2017 si na Myšáku pochutnáte na šťavnatém steaku přímo z grillu. Na sjezdovce pod lanovkou Ski Express čeká skikrossová trať i nový dětský sněžný park. Tady si mohou děti vyzkoušet jízdu na nafukovacím kole nebo zibobu. (ta)