Euroregion Praděd nabídl na brněnském veletrhu REGIONTOUR 2017 to nejlepší z našeho kraje

Euroregion Praděd nabídl na brněnském veletrhu REGIONTOUR 2017 to nejlepší z našeho kraje

27.01.2017 | Aktuality
Veletržní Brno přivítalo ve svém areálu Výstaviště od čtvrtka 19. do neděle 22. ledna 2017 zájemce o cestovní ruch a jejich organizátory, a to na přehlídce REGIONTOUR - Mezinárodní veletrh turistických možností v regionech. Moravskoslezský kraj se na něm představil jako cele

Veletržní Brno přivítalo ve svém areálu Výstaviště od čtvrtka 19. do neděle 22. ledna 2017 zájemce o cestovní ruch a jejich organizátory, a to na přehlídce REGIONTOUR - Mezinárodní veletrh turistických možností v regionech. Moravskoslezský kraj se na něm představil jako celek ve stánku CzechTourism. O propagaci přitažlivé turistické nabídky a nejen přírodních krás Jeseníků s přilehlými oblastmi Bruntálska, Jesenicka, Krnovska, Rýmařovska a Vrbenska se postaral společný vystavovatel ve stánku Turistických známek s.r.o. a Euroregionu Praděd.

Přirozeným zájmem vystavovatelů prestižního veletrhu, jakým se za léta REGIONTOUR stal, je představit všem zájemcům, jednotlivcům a firmám působícím v cestovním ruchu co nejvěrnější obraz svého členitého, na historii a současnost bohatého regionu. A Jeseníky se opravdu mají čím pochlubit!

Fotografie
Záznam není přeložen