Hudební večer s kapelou Fleret

Hudební večer s kapelou Fleret

26.10.2016 | Aktuality
Kapela Fleret bezesporu patří k našim hudebním legendám. O jejím osobitém, originálním projevu se můžete přesvědčit v sobotu 29. října 2016 v areálu Skiland Osružná. Fleret mezi zdejší fanoušky zavítá již po čtvrté. Koncert začíná ve 20.30 hodin, vstupenka v předpr

Kapela Fleret bezesporu patří k našim hudebním legendám. O jejím osobitém, originálním projevu se můžete přesvědčit v sobotu 29. října 2016 v areálu Skiland Osružná. Fleret mezi zdejší fanoušky zavítá již po čtvrté. Koncert začíná ve 20.30 hodin, vstupenka v předprodeji v recepci hotelu přijde na 200 korun a před akcí na 250 korun. Děti do šesti let mají vstup zdarma.

Vstupenka na koncert oblíbené hudební skupiny je i součástí pobytového balíčku Podzimní prázdniny na Skilandu ve dnech od 26. do 30. října 2016. Kdo si chce pobyt v Jeseníkách prodloužit, má tedy skvělou příležitost. A mimo jiné si  může také zatančit. Na Skiland se totiž vrací taneční mistr pan Hrubý ze Šumperku, který zde povede kurzy pro začínající i pokročilé. První lekce začíná 27. října. (še)