V sobotu se jede časovka na Vidnavském okruhu

V sobotu se jede časovka na Vidnavském okruhu

17.08.2016 | Aktuality
V sobotu 27. srpna 2016 se jede v areálu TJ Vidnava závod horských kol - Časovka na na Vidnavském okruhu. Prezence závodníků ve všech kategoriích začne ve 12 hod., samotný závod odstartuje hodinu po poledni. Jedou se všechny kategorie od juniorů až po 40 let a starší, nově tak?

V sobotu 27. srpna 2016 se jede v areálu TJ Vidnava závod horských kol - Časovka na na Vidnavském okruhu. Prezence závodníků ve všech kategoriích začne ve 12 hod., samotný závod odstartuje hodinu po poledni. Jedou se všechny kategorie od juniorů až po 40 let a starší, nově také kategorie pro děti od 10 do 14 let - ta na menším, bezpečném okruhu. Otevřena je také Retro kategorie přístupná pro méně tradiční kola, než ta horská. Všichni jezdci musí být vybaveni bezpečnostními přilbami, jinak nebudou do závodu puštěni.

Závod pořádá Město Vidnava a zve veřejnost, aby si přijela vyzkoušet svou zdatnost a také se pobavit. Doprovodný program se soutěžemi pro děti i dospělé zpestřeí DJ Pepa Ondrouch, od 18 hodin začne diskotéka pro děti, od 21 hodin pak disko pro všechny kategorie.

Z Rychlebských stezek, ilustrační foto MTA