Můžete získat jízdu na bobovce ve Vrbně zdarma

Můžete získat jízdu na bobovce ve Vrbně zdarma

17.08.2016 | Aktuality

Bobová dráha v areálu Ski Arény Vrbno je jednou z osmi atraktivit velké letní soutěže Euroregionu Praděd o lázeňské oplatky a další bonusové ceny. V sobotu 20. srpna 2016 připravila další zajímavou akci pro turisty i další milovníky adrenalinové zábavy. Za správnou odpov?

Bobová dráha v areálu Ski Arény Vrbno je jednou z osmi atraktivit velké letní soutěže Euroregionu Praděd o lázeňské oplatky a další bonusové ceny. V sobotu 20. srpna 2016 připravila další zajímavou akci pro turisty i další milovníky adrenalinové zábavy. Za správnou odpověď v kvízu získají jezdci jednu jízdu na bobové dráze zdarma. Prázdniny se sunou k závěru a využít je třeba každého hezkého dne, než se děti vrátí do školních lavic a jejich rodiče do práce.

Když se sem vydáte, nezapomeňte si na jízdenku u pokladny nechat vytisknout razítko a dopřejte si zážitek z jízdy. Se čtyřmi razítky nebo selfie snímky z různých míst Vrbenska můžete získat v Informačním centru Impuls a také v Karlově Studánce lázeňské oplatky s rozličnými příchutěmi. A mají jich tady pro vás stále ještě dost.

Aktivní návštěvníci Jeseníků mohou s Euroregionem Praděd a krajskou destinační společností Moravian Silesian Tourism v Ostravě navíc  soutěžit o lázeňské oplatky i v dalších mikroregionech Krnovsko, Bruntálsko, Rýmařovsko a Jesenicko. Skládačku s propozicemi soutěže v daném místě získají právě v informačních centrech. Pak musí navštívit alespoň čtyři z osmi atraktivit, například sopky, rozhledny, hrady a zámky, farmu, svézt se po úzkokolejce Osoblažce, dopřát si plavbu lodí Santa Maria po Slezské Hartě a podobně. Šťastný výherce může v krabičkách najít bonusovou odměnu, například víkendový pobyt v Jeseníkách nebo na Slezské Hartě. A tak se k nám do Jeseníků znovu vrátí.

Na Vrbensku jsou mezi atraktivitami stezka údolím Bílé Opavy, Muzeum Kosárna v Karlovicích, Horské lázně Karlova Studánka, údolí Lapků z Drakova, Vitrážová manufaktura Ivety Strnadové a sklářská huť TOMI ve Vrbně pod Pradědem, bobová dráha a kostel sv. Michaela.

Na bobové dráze ve Vrbně pod Pradědem můžete v sobotu získat jízdu zdarma. Snímek: archív města