O oplatky můžete soutěžit už také na Jesenicku!

O oplatky můžete soutěžit už také na Jesenicku!

01.06.2016 | Aktuality
Od 1. června 2016 startuje soutěž o slaďoučké lázeňské oplatky také na Jesenicku! Báječná zpráva pro všechny milovníky turistiky v Jeseníkách! Stejně jako v ostatních mikroregionech Euroregionu Praděd - na Krnovsku, Bruntálsku, Rýmařovsku a Vrbensku - soutěž poběží d

Od 1. června 2016 startuje soutěž o slaďoučké lázeňské oplatky také na Jesenicku! Báječná zpráva pro všechny milovníky turistiky v Jeseníkách! Stejně jako v ostatních mikroregionech Euroregionu Praděd - na Krnovsku, Bruntálsku, Rýmařovsku a Vrbensku - soutěž poběží do 31. srpna a za stejných podmínek. Vybráno bylo osm atraktivních turistických cílů a úkolem návštěvníků je navštívit alespoň čtyři z nich. Získat tady otisk turistického razítka či pořídit selfie fotografii a pak v informačním centru Katovna v Jeseníku převzít jednu krabici lázeňských oplatek.

A co více! V některých krabicích oplatek je ukryt skvělý bonus pro soutěžící. Hlavními cenami jsou čtyři pobyty v Penzionu Na Palubě v Mikulovicích na dvě noci se snídaní pro dva. V krabičkách můžete najít vstupenky do wellness Hotelu Helios v Lipové-lázních i Hotelu Slunný dvůr v Jeseníku, vstupenky do Adrenalin parku v České Vsi, Expozice hudebních nástrojů v Ostružné, Centra pivních vynálezů Alfreda Beernitze v Jeseníku, Muzea Johanna Schrotha v Lipové-lázních, hodinu bowlingu zdarma v Restaurace Skiland v Ostružné, dětský kupón do Faunaparku v Lipové-lázních, půjčení koloběžky, elektrokola či kolečkových lyží v Půjčovně JeseníkyTour v Jeseníku a poukázky na výtečnou kávu v Kavárničce v Jeseníku a Kavárně Mevan´s Coffee ve Zlatých Horách. O to, přátelé, stojí za to soutěžit, a navíc hrát bez rizika :-)

Osm turistických atraktivit na Jesenicku:
  • Priessnitzovy léčebné lázně v Jeseníku
  • Vodní park Vincenze Priessnitze v Jeseníku
  • Velké mechové jezírko na Rejvízu
  • Hornický skanzen ve Zlatých Horách
  • Lesní bar v Lipové-lázních
  • Rozhledna Zlatý Chlum v České Vsi
  • Jeskyně Na Pomezí v Lipové-lázních či Jeskyně na Špičáku v Písečné
  • Zámek Jánský vrch v Javorníku

Začněte ale v Informačním centru Katovna v Jeseníku, kde si vyzvedněte soutěžní letáček s vyznačenými turistickými cíli. Tak příjemnou zábavu všem při objevování úžasných míst tady na Jesenicku, ale také v dalších mikroregionech. V každém běží soutěž zvlášť a kdo bude aktivním turistou, který rád objevuje, zdolává túry pěšky či na kole, cestuje, prostě kdo jen tak neodpočívá na sluníčku, ten může získat více než jednu krabici oplatek. :-)

Starosta Jeseníku Ing. Adam Kalous