Cestujte s jednodenní oblastní jízdenkou, ušetříte

Cestujte s jednodenní oblastní jízdenkou, ušetříte

25.04.2016 | Aktuality
Po Jeseníkách můžete už čtvrtou sezónu cestovat s jednodenní oblastní jízdenkou: jeden cestující zaplatí 100 korun, na skupinovou jízdenku za 250 korun může cestovat až pět osob. Jízdenka platí na všech linkách autobusového dopravce ARRIVA MORAVA a.s. včetně Železnice Des

Po Jeseníkách můžete už čtvrtou sezónu cestovat s jednodenní oblastní jízdenkou: jeden cestující zaplatí 100 korun, na skupinovou jízdenku za 250 korun může cestovat až pět osob. Jízdenka platí na všech linkách autobusového dopravce ARRIVA MORAVA a.s. včetně Železnice Desná a také u železničního dopravce GW Train Regio a.s. - celkem v 25 zónách Moravskoslezského a 23 zónách Olomouckého kraje.

Jízdenky můžete zakoupit u řidiče autobusu či průvodčího vlaku od 30.dubna do 30. září 2016. Smyslem společné aktivity Euroregionu Praděd, krajských úřadů Moravskoslezského a Olomouckého kraje, Koordinátora ODIS, KIDSOK a dopravců je podpořit rozvoj turistiky v Jeseníkách s užitím prostředků veřejné dopravy. S jednodenní jízdenkou můžete libovolně kombinovat trasy a přestupovat.