Při lyžování si užijte karneval

Při lyžování si užijte karneval

03.03.2016 | Aktuality
Parádní lyžování najdete v těchto dnech v Jeseníkách. Na jeden skipas ve Ski Aréně v Karlově pod Pradědem máte k dispozici až 11 kilometrů propojených sjezdovek všech obtížností. Jezdí všechny lanovky - Express - Myšák - Kazmarka i Olomoučák - specialitou je expresní kryt?

Parádní lyžování najdete v těchto dnech v Jeseníkách. Na jeden skipas ve Ski Aréně v Karlově pod Pradědem máte k dispozici až 11 kilometrů propojených sjezdovek všech obtížností. Jezdí všechny lanovky - Express - Myšák - Kazmarka i Olomoučák - specialitou je expresní krytá čtyřsedačka s bublinami. Aréna je v provozu od 8.30 do 16 hodin. Večemí lyžování si užijete od 18 do 21 hodin. Milovníci legrace i adrenalinu čeká v sobotu 5. března 2016 Karlovarský vodník - přejez vodní hladiny v italském stylu. Začíná v 15 hodin v Apres-Ski Baru Chrlies u lanovky Karlovský Express! V neděli 6. března od 10 hodin čeká na všechny velký lyžařský karneval s Dědem Pradědem. Obří slalom pro rodinné týmy vypukne ve 12.30. Ve Ski Areálu Kopřivná v Malé Morávce čeká na nejdelší sjezdovce v údolí 1 350 metrů dokonalého manšestru. Páteční víkend 4. března 2016 si zpestřete na Retro Párty! DJ Shewa zahraje hity 60. až 90. let v Apress Ski Baru Deštník! Párty začíná v 20 hodin. A v sobotu 5. března 2016 v bistru Kopřivná vystoupí kapela NAGAUČ.

Ve Ski areálu Ostružná se můžete vyřádit na šesti sjezdovkách. Velmi oblíbená je dětská U jasanu, nejdelší trať má 450 m s převýšením 100 metrů. Milovníky běžek potěší strojově upravená běžecká stopa z Pradědu na Švýcarnu a Červenohorské sedlo. (ta)