S Michalem Mikulcem o soutěži

S Michalem Mikulcem o soutěži "Zažij bruntální město"

14.02.2016 | Aktuality
Michal Mikulec pracuje v Městském informačním centru v Bruntále. Je jedním z tvůrců internetové hry Zažij bruntální město.  
Hra se zrodila v létě roku 2015. Jak funguje?
Je to balíček her v aplikaci GeoFun. V loňském roce jsme vychytávali různé drobnosti, aby jednotlivé hr

Michal Mikulec pracuje v Městském informačním centru v Bruntále. Je jedním z tvůrců internetové hry Zažij bruntální město.  

Hra se zrodila v létě roku 2015. Jak funguje? Je to balíček her v aplikaci GeoFun. V loňském roce jsme vychytávali různé drobnosti, aby jednotlivé hry byly v pořádku a co nejzábavnější.  Letos soutěž rozjedeme naplno. Proto ji propagujeme na různých veletrzích, aby se o ní vědělo co nejvíce. Je v českém a polském jazyce.  Podrobné informace se dočtete na tomto webu. Hráče provází Zubatá žába. Své vyprávění doplňuje i vtipnými animacemi, takže se máte na co těšit:) Seznamíte se s historií, památkami a zajímavostmi města a okolí.  S žábou dojdete třeba až ke Slezské Hartě, kde se  natáčel velkofilm Johanka z Arku.

Na jakou odměnu se hráči mohou těšit? Ti, kteří zvládnou aspoň tři hry, dostanou hlavolamy. A borci, kteří absolvují hry všechny, se mohou těšit na volnou vstupenku do Wellness centra Bruntál.

Michale, když přijedou do Bruntálu vaši kamarádi, kam je pozvete? Určitě na zámek. Při jeho prohlídce mohou v těchto dnech zavítat i na výstavy Štěpána Mikulky - Divoká Evropa nebo Lukáše Kovára Tajemné Borneo. Za zhlédnutí určitě stojí také stálá expozice Řemeslo má zlaté dno. S kamarády si určitě zarelaxujeme  ve Wellness centru, trošku adrenalinu si dopřejeme na motokárách a za příznivého počasí si vyšlápneme na některou ze sopek v našem okolí. Za odměnu se na vrcholcích pokocháme krásnými výhledy do okolí. (še)

Poznámka autorky: O hře píšeme také v naší rubrice Bonusy a soutěže. Na veletrzích Michal Mikulec propaguje město Bruntál a jeho pamětihodnosti. Foto: Archiv Michala Mikulce
Fotografie
Sport & Relax Bozeňov