Valentýnský víkend v Jeseníkách

Valentýnský víkend v Jeseníkách

08.02.2016 | Aktuality
Co tak překvapit svého partnera romantickou večeři při svíčkách? Vaše přání rádi splní například v hotelových zařízeních Helios a Toč v Lipové-lázních, kde ve dnech 12. až 16. února 2016 nabízejí třídenní valentýnský pobyt. Dvoulůžkové pokoje při této příle

Co tak překvapit svého partnera romantickou večeři při svíčkách? Vaše přání rádi splní například v hotelových zařízeních Helios a Toč v Lipové-lázních, kde ve dnech 12. až 16. února 2016 nabízejí třídenní valentýnský pobyt. Dvoulůžkové pokoje při této příležitosti ozdobí příjemná dekorace pro zamilované. Se svou drahou polovičkou si můžete připít Bohemia sektem s jahodami a pochutnat si na valentýnském menu.

Zážitkové valentýnské menu pro víkend zamilovaných připravují také v hotelu Slunný dvůr v Jeseníku. Těšit se můžete na grilovaný kozí sýr, filet z mořského vlka, čokoládové dezerty a další speciality.

Na telefonním čísle 584 453 724 si lze rezervovat valentýnskou večeři hotelu Praděd Thamm ve Zlatých horách. Podávat se bude polévka Minestrone, kachní i kuřecí prsíčka dvou barev s omáčkou. A dezert? Lákavé pravé italské tiramisu je skvělou volbou. Na zdraví si se svou láskou připijete Bohemia sektem s jahodou.

Valentýnské večerko pořádá Chata Kopřivná v Malé Morávce 13. února od 18 hodin. Prokažte lásku ke své partnerce polibkem a získejte skipas na večerní lyžování pro partnerku zdarma. Zváni jste na Valentýnskou párty v deštníku. Zahraje Sany a DJ Redy. Vše vypukne ve 20 hodin, tak si tu zábavu nenechte ujít:) (še)

  V Jeseníkách se zamilovaní cítí skvěle. Svědčí o tom i selfie Martiny s Michalem. Zveřejnili ho na Facebooku Kopřivné