Rodinné Jeseníky zaujaly na veletrhu Regiontour 2016

Rodinné Jeseníky zaujaly na veletrhu Regiontour 2016

19.01.2016 | Aktuality
Euroregion Praděd prezentoval na veletrhu cestovního ruchu Regiontour 2016, který se konal ve dnech 14. - 17. ledna 2016 v Brně, expozici pod názvem a svou značkou Rodinné Jeseníky. Podle reportáže televize Polar velmi zdařile, prezentace Jeseníků byla nejzajímavější vizitkou z Mora

Euroregion Praděd prezentoval na veletrhu cestovního ruchu Regiontour 2016, který se konal ve dnech 14. - 17. ledna 2016 v Brně, expozici pod názvem a svou značkou Rodinné Jeseníky. Podle reportáže televize Polar velmi zdařile, prezentace Jeseníků byla nejzajímavější vizitkou z Moravskoslezského kraje.

Turistickou oblast Jeseníky jsme představili jako místo pro spokojené dovolené rodin s dětmi, seniorů i dalších skupin návštěvníků. Zdravý vzduch a nenarušená příroda, kde při túrách po desítkách dobře značených trasách potkáte jen sem tam živáčka, naplní představy o aktivním odpočinku, relaxaci i poznávání. Atraktivity v podobě pozoruhodných přírodních lokalit i rozvíjející se turistická centra s areály pro sportovní vyžití na lyžích či snowboardech, kolech, pro netradiční sporty, lezecké stěny, v lanové parky, venkovská turistika, místní produkty, krajová gatronomie, lákadla historických měst, technické památky, to je jen zlomek nabídky turistické oblasti.

Návštěvníci veletrhu Go a Regiontour 2016 rádi sáhli po tiskovinách - průvodcích, mapách, letáčcích poskytovatelů služeb i nových skládačkách, které na jaře odstartují naši novou soutěž pro turisty v Jeseníkách, kterou připravujeme ve spolupráci s krajskou destinační společností Moravskoslezského kraje. Pro Krnovsko, Bruntálsko, Rýmařovsko i Vrbensko jsme vybrali po osmi atraktivitách, které by měli při svých toulkách či projížďkách lidé navštívit. Už za čtyři razítka či "selfíčka"z osmi vyznačených cílů mohou lidé v informačních centrech získat krabici lázeňských oplatků. Kdo bude šťastlivcem, který z krabice vytáhne také poukaz na čtyřdenní pobyt pro dva dospělé a až dvě děti v Horském hotelu Vidly, budeme vědět až po skončení soutěže koncem prázdnin. V průběhu soutěže mohou aktivní turisté získat i více krabic sušenek a tím zvýšit svou šanci získat skvělý bonus v podobě pobytu v Jeseníkách.

MTA, leden 2016

 
Fotografie
Sport & Relax Bozeňov