Co vařily naše babičky na jaře
Na dobrý oběd nebo večeři se vydejte o víkendu do hájenky Na Volárně v Roudně. Ve středisku Stodola vás čeká akce Jarní kuchyně, co vařily naše babičky. Vyzkoušet můžete jarní hovězí vývar s jáhlovými nočky, na předkrm si objednat červenou řepu s fazolemi a kozím nebo kravským sýrem. Na jídelním lístku je také avokádová omáčka se špagetami, bramborové plněné knedlíky s uzeným masem se špenátem a smaženou cibulkou se slaninou, krůtí či kuřecí steak s okurkovým salátem a smetanovými bramborami, smažený králík v česnekové krustě nebo cmunda s kyselím zelím a uzeným masem. Sladkou tečku tvoří desert Fusilli s malinami nebo jablečné smoothio s mátou a limetkou. A nechybí volárenský svařáček nebo punč. V sobotu vás na Volárně čekají od 13 do 20 hodin, v neděli od 12 do 17 hodin. Rezervace je nutná na telefonních číslech 777 760 502, 777 760 503 nebo e-mailem.
