Pozvání na kulinářský zážitek do Mikulovic
Tomáš Hochla je šéfkuchařem v restauraci Na palubě v Mikulovicích. Hosté, kteří měli možnost poznat jeho gastronomické umění, se k němu rádi vracejí. V těchto dnech si rozhodně nenechají ujít v pořadí již osmý gastrovečer, který se koná ve čtvrtek 7. prosince 2017 od 18 hodin.
Co pan Tomáš se svým kolektivem připravuje? Jako předkrm Asahi z marinovaného pstruha s grepem, mikrobylinkami a jedlými květy. Kdo má rád speciality z divočáka, může se těšit na kančí tartare s lanýžovým máslem a květákovým popcornem.
Hlavní chod tvoří polévka Cevichegas 42°C s filety tuňáka a hovězí svíčková sous vide 49", ragů z lišek a hlívy. Lákavý je i dezert Variace Petit Fours.
Už se vám sbíhají sliny a chcete ochutnat něco výjimečného? V tom případě přijměte pozvání Drahoslava Bernátka, majitele této stylové restaurace a penzionu v Mikulovicích. Jeho pracovnímu týmu velmi záleží na tom, aby se jídlo stalo příjemným kulinářským zážitkem. K poslechu i tanci na čtvrtečním gastrovečeru zahraje skupina SILENT TRIO z Bratislavy.
Rezervace je možná telefonicky. Interiér je vybaven v provence stylu. Foto: archiv restaurace Na palubě