Užijte si předvánoční čas ve Vrbně pod Pradědem

Užijte si předvánoční čas ve Vrbně pod Pradědem

22.11.2023 | Zimní aktivity
Zkraťte si čekání na Vánoce adventními procházkami vyzdobenými ulicemi ve Vrbně pod Pradědem. Začít můžete v pátek 24. listopadu 2023 v 17.15 hodin ve Střelniční ulici, kde se rozsvítí vánočně nazdobený domek. K tomu zahraje skupina No Ordinary, dáte si punč, svařené víno, čaj či jiné občerstvení. Vánoční dům bude svítit vždy od pondělí do čtvrtka od 16.30 do 21.30 hodin a od pátku do neděle od 16 do 22 hodin, a to až do 8. ledna 2024.
Spolek Přátelé Vrbenska s vrbenskými městskými organizacemi a dalšími partnery pro zpestření předvánočních dnů připravil razítkovací hru. Zve na putování vánočním časem za Vrbenskými tradicemi. Stezka první adventní neděle 3. prosince vás zavede na rozsvícení vánočního stromu. Bronzovou neděli 10. prosince strávíte ve Vánočním království s bohatým programem na gymnáziu, stříbrnou 17. prosince ve středisku Střecha a zlatou v neděli 24. prosince doma se svými nejbližšími
Všechny cíle Vánočních stezek mají pestrý program a Anděl Vánočního království vám na nich označí putovní kartičku adventním razítkem. Razítko je podmínkou pro zařazení číslovaného ústřižku kartičky do vánočního losování o ceny. To se uskuteční v neděli 17. prosince ve Střeše. Putovní kartičku a kalendář Vánočního království koupíte v informačním centru u pošty.