Prožijte svůj sen v Jeseníkách

Prožijte svůj sen v Jeseníkách

27.07.2021 | Letní aktivity
Máte chuť prožít svůj sen v Jeseníkách? Přijeďte a vyhrajte některou z cen!
Soutěž je určena pro všechny seniory - babičky a dědečky, kteří k nám přijedou s vnoučaty anebo bez nich.

Euroregion Praděd v rámci projektu „Prožijte svůj sen v Jeseníkách“ připravil ve spolupráci s informačními centry (IC) pro všechny babičky a dědečky výzvu, ve které mohou získat turistickou známku nebo vizitku zdarma. 

Termín konání akce jsou letní prázdniny (od 15. července do 15. září 2021). 

Soutěž je určena pro seniory ve věku 60+. 

Získání je jednoduché. V IC obdržíte zdarma Průvodce pro holky, kluky i dospěláky, do kterého stačí přidat čtyři razítka z různých IC. U čtvrtého posledního IC obdržíte zdarma turistickou známku nebo vizitku. Vyplníte-li dotazník, budete automaticky zařazeni do slosování o ceny. 

Pořadatel soutěže je Euroregion Praděd, se sídlem Nové doby 111, 793 26 Vrbno pod Pradědem, Česká republika, IČO: 69594074 

Pořadatel pořádá soutěž na území Euroregionu Praděd v termínu od 15. 7. 2021 do 15. 9. 2021. 

Každý soutěžící se může soutěže zúčastnit jen jednou. 

Vstupem do soutěže se všichni účastníci zavazují dodržovat její pravidla. 

Pořadatel si vyhrazuje právo úprav pravidel soutěže včetně práva soutěž kdykoliv zrušit bez náhrady. 

Výhra v soutěži není soudně vymahatelná. 

Každý soutěžící má právo obdržet turistickou známku nebo vizitku, oba předměty současně jsou nepřípustné. 

Společnost Facebook není pořadatelem soutěže, nesponzoruje ji, ani s ní žádným způsobem nesouvisí. 

V soutěži o ceny bude vylosováno 13 výherců z vyplněných dotazníků. 

Výherce bude kontaktován telefonicky nebo e-mailem (dle kontaktů, které uvede v dotazníku). Výhra bude předána zasláním na sdělenou poštovní adresu, nebo osobním odběrem v sídle organizátora, do 14 dnů od ukončení soutěže.

Ochrana osobních údajů

Soutěžící souhlasí s tím, aby Organizátor soutěže zpracovával jím poskytnuté osobní údaje v rozsahu jméno, příjmení, e-mailová adresa, adresa, telefonní číslo, a to pro účely vyhodnocení soutěže, pro potřeby kontaktu s těmito osobami. 

Organizátor tímto informuje každou osobu, která poskytla v soutěži své osobní údaje ke zpracování, že poskytnutí těchto údajů je dobrovolné, že každá taková osoba má právo na přístup k těmto údajům, právo požádat o vysvětlení a případně právo požadovat odstranění vzniklého stavu, zejména blokování, provedení opravy, doplnění či likvidaci údajů a další práva uvedená v § 11 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlas se zpracování osobních údajů je možné kdykoliv písemně odvolat na adrese sídla Organizátora. Odvolání souhlasu však může mít za následek nemožnost předání případné výhry. 

Účastí v soutěži každý soutěžící souhlasí s tím, že Organizátor soutěže je oprávněn bezplatně užít jména, e-mailové adresy pro své marketingové účely v médiích (včetně internetu) a v propagačních a reklamních materiálech Organizátora soutěže.

Fotografie
Záznam není přeložen
Ke stažení