Na gastrofestivalu Pojez se dobře najíte i pobavíte

Na gastrofestivalu Pojez se dobře najíte i pobavíte

06.08.2024 | Letní aktivity
Oblíbeným místem, kde se můžete zakousnout do toho nejlepšího na Severní Moravě a Slezsku, je Karlova Studánka. Ve známém lázeňském městečku se otevřou pomyslné brány gastrofestivalu Pojez a zároveň na hlavním pódiu začne bohatý celodenní program v sobotu 10. srpna 2024 od 10 hodin.
Kulinářské umění během dne předvedou stálí členové projektu Pojez i jeho hosté. Chybět nebude tuzemská a zahraniční gastronomie. Live cooking show se závěrečnými ochutnávkami specialit proloží pořádná porce hudby. Ke kulinářskému koktejlu vystoupí Ben Cristovao a Jaroslav Uhlíř.
Na Pojez festu v Karlové Studánce vás tak čekají desítky stánků a foodtrucků se skvělým jídlem i pitím. Nudit se nebudou ani mladší generace. Dětská zóna s Technotrasou připravila zábavu pro celou rodinu. Užijete si například malování a tvorbu motýlků s Hedvou Český Brokát z Rýmařova, štípaní a malování na břidlici s Muzeem Břidlice z Budišova nad Budišovkou, mletí mouky a křesání mlýnských kamenů s Větrným mlýnem Dolní Dvory, pirátský koutek dorazí ze Slezské Harty. Připravena je i akrobatická bike show, jízdy na koních, interaktivní hry pro děti, workshop Slizománie a mnoho dalšího.
Fotografie
Záznam není přeložen