Osm dní plných hudby prožijete v Krnově

Osm dní plných hudby prožijete v Krnově

23.08.2024 | Letní aktivity
Krnovské hudební slavnosti jsou největším hudebním svátkem v Krnově. Osm dní plných hudby, která zní celým městem: na pěší zóně, v chrámech, v divadle, v zahradách i parcích a vrcholí dvoudenním festivalem. Letošní svátek hudby se koná od neděle 1. září do neděle 8. září 2024 a vystoupí v něm tři desítky umělců.
Zahájení v Koncertní síni sv. Ducha bude 1. září patřit slovenské vokální skupině Fragile, o závěrečné vystoupení 8. září se v krnovském divadle postará Richard Müller s kapelou. U Bauerova památníku se v pondělí 2. září představí písničkářka Kaczi, Zahrada smyslů bude o den později patřit Krnovance, koncertní síň ve středu 4. září rozezní Dorota Grossová s Ensemble Damian a první dáma českého šansonu Renáta Drössler ve čtvrtek 5. září zazpívá v synagoze.
Ve festivalové části v pátek 6. a v sobotu 7. září zahrají skupiny Tublatanka, Argema, Desmod, Kontrafakt či Kollárovci. Ze zpěvaček a zpěváků to jsou Martina Pártlová, Michal David či Ben Cristovao. Festivalová část se opět uskuteční v parku u městských lázní a kromě hudebního zážitku se můžete těšit na Chill Out zónu, dětskou zábavnou část i dvě velké gastro zóny.