Zajděte na výstavu CRACH!!!

Zajděte na výstavu CRACH!!!

22.06.2021 | Ostatní
nteraktivní výstavu CRASH!!! o možných důsledcích porušení pravidel silničního provozu uvidíte až do konce roku 2021 v bývalém obchodním domě Prior v Krnově. Přístupná je každý všední den od 8.30 do 17.30 hodin, o sobotách od 8.30 do 11.30 hodin.

Interaktivní výstavu CRASH!!! o možných důsledcích porušení pravidel silničního provozu uvidíte až do konce roku 2021 v bývalém obchodním domě Prior v Krnově. Přístupná je každý všední den od 8.30 do 17.30 hodin, o sobotách od 8.30 do 11.30 hodin.
Seznámíte se na ní s riziky pro chodce, cyklisty, motocyklisty i automobilisty. Témata se váží ke skutečným příběhům, jež jsou zachyceny v co nejvěrnějším prostředí. Uvidíte kolo cyklistky, která narazila do otevřených dveří auta, stanete se svědkem dopravní nehody vozu plně obsazeného mladými lidmi, kteří jedou z oslavy narozenin. Vyzkoušíte si své reakce se sluchátky s hudbou nebo účinek čelního nárazu na simulátoru, který odpovídá jízdě při rychlosti 30 kilometrů za hodinu. Nechybí ani počítačová simulace řízení zrychlujícího se motocyklu, nad nímž postupně ztrácíte kontrolu.