Užijte si pálení čarodějnic

Užijte si pálení čarodějnic

28.04.2022 | Ostatní
Čarovné chvíle s magií a kouzly zažijete na nádvoří Janovickém zámku u Rýmařova v pátek 29. dubna 2022. Uvidíte pohádku O čarodějnici Kordule, odvážní v její čajovně ochutnají odvary a lektvary, zatančíte si u ohně. Na děti čekají venkovní hry. Zájemci si mohou donést a opéci špekáček. Občerstvení je zajištěno.

Na Mejdan čarodějnic ve staré škole se vydejte do Vrbna pod Pradědem. Setkání čarodějnic, čarodějů, hejkalů a dalších strašidel se koná v sobotu 30. dubna od 15 hodin na náměstí Sv. Michala. Na programu je stezka odvahy, zkouška letu na koštěti, hledání kouzelných prstenů, soutěže a hry, upalování čarodějnic a opékání špekáčků. Akci pořádá spolek Přátelé Vrbenska, který přivítá každého v kostýmu malou odměnou.

Upálit ohavnou čarodějnici můžete v sobotu 30. dubna u hospody Na kluzišti v areálu zimního stadionu v Rýmařově. Čeká vás jízda na koních, soutěže pro děti, kolotoče, dětská diskotéka i večerní zábava s DJ Jelenem a samozřejmě nebude chybět občerstvení z grilu a udírny. Slet čarodějnic je od 16 hodin.

Od 17 hodin se můžete v sobotu 30. dubna těšit na Pálení čarodějnic v Dolní Moravici. Akci zahájí průvod od mateřské školy, na programu je stavění májky u obecního úřadu a opékání buřtů.