Pro milovníky vody a květin

Pro milovníky vody a květin

20.02.2023 | Ostatní
V Městských lázních Krnov najdete kromě krytého plaveckého bazénu také parní i suchou saunu a bufet. Bazén je velmi výhodně situován poblíž centra města blízko městského parku. Děti, které sem zavítají od 20. do 26. února 2023 budou mít ve vyčleněných hodinách k dispozici nafukovací vodní atrakce jako je vodní válec, trampolína nebo banán. Společnou saunu si užijete v sobotu 25. února od 10 do 20 hodin. V neděli do 10 do 17 hodin je sauna jen pro rodiny s dětmi a páry.

Rehabilitační wellness bazén v budově Letních lázní v Karlově Studánce tvoří množství technologických prvků ve vodě o teplotě 32°C. Nevšední atrakcí je tepidarium, umožňující relaxaci v suchém i vlhkém teple, a finská sauna. Zajímavé jsou ochlazovací prvky vyhřátého organismu z termálních procedur. Pro veřejnost je bazén otevřený v odpoledních a večerních hodinách.

V bruntálském wellness centrum v neděli 26. února 2023 od 16 do 18 hodin bude k dispozici potápěčský tým, který umožní zájemcům vyzkoušet si, jaké to je mít v ústech automatiku a na zádech vzduchovou láhev. Pro budoucí potápěče od 12 do 17 let je nutný dozor odpovědné osoby. Podle zájmu bude délka potápění trvat 5 až 15 minut.

Kouzelné kamélie uvidíte každý den od 8 do 18 hodin až do 28. února 2023 v Zahradě Flora v Úvalně. Na prodejní výstavě jsou k vidění výjimečné a velké rostliny více než 70 let staré. Kamélie mají sice tropický vzhled, ale kvetou zejména v zimě. Proto je nyní ta nejlepší doba obdivovat jejich nádheru. Tato sestřenice čajovníku vás ohromí velkolepými květy podobnými růžím. Barvy přechází od zářivě bílé, přes růžovou, fialkovou až po červenou.