Spolek přátel Vrbenska slaví dvacetiny

Spolek přátel Vrbenska slaví dvacetiny

22.08.2023 | Ostatní
Spolek Přátelé Vrbenska pořádá v sobotu 2. září 2023 ve Vrbně pod Pradědem Výstavu na ulici, na níž si připomene dvě desítky let své různorodé bohaté činnosti.
Od 10 hodin můžete posedět na kolonádě v prostoru u pošty a turistického informačního centra, využít nabídky občerstvení, od 14 hodin zahraje cimbálovka Slanina z Kopřivnice. Druhou část expozice uvidíte v zahradě Parkhotelu Vrbno. V zadní části zahradního si prohlédnete obrazovou historickou expozici – Vrbno pod Pradědem 1611 – 1950. Od 10 hodin tak můžete využít bohaté nabídky Parkhotelu, odpočinout si v krásné zahradě hotelu, občerstvit se a pobavit se při poslechu živé hudební produkce Nikoly Hamplové z Ostravy.

Společně se členy spolku při tom zavzpomínáte na řadu skvělých akcí, z nichž mnohé obohacují život na Vrbensku každý rok. Patří k nim například Lesní slavnost lapků z Drakova, slet čarodějnic, silvestrovské mejdany U Mirkova pramene, svatojánské noci, kotlíkové festivaly, drakiády, koncerty s cimbálovkou a mnoho dalšího. Mnozí se určitě na vystavených snímcích poznají nebo uvidí své blízké, přátele a známé. A kdo ještě žádnou zábavu ať už pro děti, dospělé či celé rodinné klany nezažil, určitě získá inspiraci.