Zamilované čeká valentýnské koupání, romantický zámek či menu

Zamilované čeká valentýnské koupání, romantický zámek či menu

08.02.2024 | Ostatní
Přemýšlíte, co romantického připravit pro svého partnera nebo partnerku? Zarezervujte si ve středu 14. února 2024 místo na mimořádné prohlídce romanticky vyzdobeným bruntálským zámkem nebo valentýnské koupání ve Wellness centru v Bruntále.
Valentýnské koupání při svíčkách a příjemné hudbě prožijí zamilovaní ve wellness centru od 18 do 21 hodin. Pro zájemce je připravena zdarma masáž šíje, fotokoutek a valentýnský přípitek. Každý pár čeká malé překvapení. Kromě toho si zaplavete ve slané vodě, odpočinete ve vířivkách a pobavíte pod nočním nebem ve venkovní divoké řece.
Ještě před návštěvou wellness centra si prohlédněte romanticky vyzdobený bruntálský zámek. Třeba právě toto místo se stane tím, kde své vyvolené požádáte o ruku. Prohlídky začínají každou hodinu od 15 do 19 hodin a zamilovaní si odnesou dárek. Zváni jsou samozřejmě malí, velcí, snílci, romantici, prostě všichni, kteří mají někoho rádi. Zámeckou expozici tvoří kaple v přízemí a sály, z nichž některé jsou zdobené rokokovými nástěnnými malbami a vybavené původním mobiliářem z 18. až počátku 20. století. Pozoruhodná je obrazová sbírka děl italských, holandských, vlámských a německých mistrů 16.– 18. století. Významnou historickou hodnotu má rozsáhlá zámecká knihovna.
Překvapit svou drahou polovičku na Valentýna můžete rovněž dárkovým poukazem do hotelu Praděd Thamm ve Zlatých Horách. Lze je využít nejen pro ubytování či některý z výhodných pobytových balíčků, ale třeba i pro návštěvu restaurace, wellness centra, bowlingu či masáže.
Oslavit svátek zamilovaných lze také ve wellness hotelu PERAS v Ludvíkově. Nachází se v srdci Hrubého Jeseníku a nabízí prvotřídní ubytování, wellness i sportovní vyžití. Od 12. do 18. února 2024 si v něm užijete Valentýnské menu, kde nechybí prosecco na přípitek, předkrm a dvě lákavá hlavní jídla, jako je roštěná po vídeňsku či losos na dýňovém rizotu, s malým zákuskem na závěr. Valentýnské menu si vychutnáte i v krásném barokním prostředí zámecké restaurace Savarin resortu Sobotín. Připravili tu pro vás menu plné chutí, které jsou inspirovány nejen místními surovinami. Rezervace je možná od středy 14.února do neděle 18.února 2024.
Fotografie
Záznam není přeložen
Záznam není přeložen
Záznam není přeložen