Letní koupaliště zahajují sezonu

Letní koupaliště zahajují sezonu

14.06.2022 | Koupání
Milovníci venkovního koupání se můžou radovat. S blížícím se létem startují letošní letní sezonu koupaliště v Jeseníkách.
Ve středu 15. června 2022 se otevírá letní koupaliště v Bruntále. Součástí služeb v areálu je hřiště na plážový volejbal a míčové hry. Děti mají k dispozici pískoviště, skluzavky, průlezky a vodní skluzavky. Areál je přístupný podle počasí denně od 10 do 19 hodin.
V Plovárně Na výsluní v Úvalně je bazén rozdělen na plaveckou a neplaveckou část a brouzdaliště. Jeho součástí je tobogán. Koupaliště je v provozu od června do září od 9 do 19 hodin. V hlavní budově je k dispozici hygienické zázemí, v areálu jsou umístěny venkovní sprchy, převlékárny a je zde možnost stravování a občerstvení.
Také koupaliště v Osoblaze je už otevřené. Najdete ho v centru parku, jehož součástí je in-line dráha, antukové kurty pro tenis, volejbal, nohejbal, fotbalový areál, kemp, rybník pro sportovní rybolov a další. Nedílnou součástí je přilehlý bufet s občerstvením.
V Krnově se od soboty 18. června 2022 návštěvníci koupaliště mohou těšit na nafukovací vodní atrakce, dětem jsou určeny trampolíny nebo fotbalové branky, ale také skákací hrad. Vzhledem k rostoucím cenám energií a dalším nákladům bude letos zvýšené vstupné.